Na een geweldige start sputterde plots de motor bij SK Berlare. De voorbije speeldag wisten ze alvast SK Denderhoutem een punt te ontfutselen. Het waren de bezoekers die de score openden, maar binnen de minuut stond het via Damir Agushev 1-1. Kort voor de rust was het Denderhoutem dat opnieuw op voorsprong kwam. Op twintig minuten voor affluiten werd het 2-2, na een owngoal van de bezoekers. Volgend weekend moet Berlare aan de bak tegen Exc. Mariakerke, meteen een uitgelezen kans om nog wat op te schuiven in het klassement.

Damir Agushev (SK Berlare). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“We mogen zeker niet klagen met dit gelijkspel” klinkt het bij Damir Augshev. “Na de nederlagen van de voorbije weken geeft ons dit eigenlijk een positief gevoel. Hopelijk zijn we terug vertrokken en blijven we punten pakken. De sfeer in de groep is nog steeds super goed, de mentaliteit is tip top. We zien wel hoever we geraken.”

“Ik vond wel dat we zowel in de eerste als in de tweede helft dominant waren, op zich had er dus misschien wel meer ingezeten. Met Mariakerke treffen we volgend weekend een ploeg die ook vorig seizoen bij ons in de reeks zat. Ik herinner mij dat het een sterke ploeg is, met goede voetballers. We bekijken het week per week, maar ik verwacht mij tegen Mariakerke aan een mooie wedstrijd. Hopelijk kunnen we de drie punten mee huiswaarts nemen.”

“Op dit moment staan we op een gedeelde elfde plaats, wat niet direct de plaats is die we voor aanvang van het seizoen in gedachten hadden. We geven alleszins de hoop niet op en doen er alles aan om het tij te doen keren. Het belangrijkste is om elke week als ploeg te blijven knokken.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – SK Berlare