H. Sinaai knoopte zondag tegen FC Moerbeke opnieuw aan met een overwinning. Het won na een spannende partij met 3-2 en staat op twee speeldagen voor de winterstop op de vierde plaats. Zondag speelt het uit tegen Rangers Opdorp dat vlak na hen staat in het klassement en slechts één puntje minder telt.

Jens Schroyens (H. Sinaai).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Door de slechte staat van het veld was het zeer zwaar voetballen tegen Moerbeke” aldus doelman Jens Schroyens. “Bovendien maakte de sneeuw het er niet makkelijker op. Ik vind dat we in de eerste helft op een volwassen manier gespeeld hebben, waarbij we konden scoren via De Ryck en Heyninck. Na de rust was het langs beide kanten geen voetballen meer. Naar het einde toe werd het nog spannend, uiteindelijk zijn we erin geslaagd om de overwinning in de wacht te slepen.”

“Rangers Opdorp, een ploeg die uit derde komt, verrast toch wel dit seizoen. Ik ken die ploeg niet, ik merk wel dat ze thuis nog maar één keer verloren hebben. Ik verwacht mij dan ook aan een pittige match. Het wordt voor mij ook een weerzien met ex-trainer Dik De Backer.”

“Als ik terugblik op het competitieverloop dan klopt het dat we minder aan het seizoen begonnen zijn, maar dat we dat volledig hebben rechtgetrokken met zeven opeenvolgende overwinningen. Op Kruibeke en thuis tegen Schoonaarde waren we minder scherp, dit heeft dan geleid naar een nul op zes. Ik denk dat we enkele punten meer hadden kunnen hebben, maar goed dat is verleden tijd en kunnen we niks meer aan veranderen. We gaan er alles aan doen om de twee komende matchen voor de winterstop te winnen.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – H. Sinaai