Na de 3-1 winst tegen Heikant was de vreugde groot in de kleedkamer van KJV Kruibeke. Het meest opmerkelijke feit was wellicht dat T2 Matthias Geldof tussen de palen stond om het Kruibeekse doel te verdedigen.

Matthias Geldof (KJV Kruibeke).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer

“We kampen al enkele weken met een keepersprobleem” klinkt het bij Matthias Geldof. “Aangezien nu ook Laurens Verelst geblesseerd was uitgevallen zat er niet veel anders op dan zelf in doel te staan. Het is de bedoeling om dit week na week te bekijken en te zien hoe het evolueert. Het opzet is alleszins dat Laurens komend weekend tegen Grembergen terug speelt en terug zijn plaats in doel inneemt. Het is voor mij zeker niet de bedoeling om dit wekelijks te gaan doen.”

“Ik vind wel dat we tegen Heikant verdiend gewonnen hebben. Vanaf het eerste fluitsignaal waren we de betere ploeg. Voor de rust hadden we eigenlijk al moeten voorstaan met onze twee, toch wel 100%, doelkansen.”

“Na de herneming zijn we op hetzelfde elan doorgegaan en hebben dan ook het verschil kunnen maken. Over gans de wedstrijd gezien hebben we eigenlijk niets weggegeven en dat toch tegen een ploeg met bepaalde ambities.”

“Zondag wacht ons met de uitwedstrijd naar Grembergen toch wel een lastige verplaatsing. Het is een ploeg die aan het komen is en die de laatste weken punten aan het pakken is. Wij hebben daar op zich niks te verliezen, bijgevolg gaan we daar zoals elke week gewoon ons eigen spel spelen.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KJV Kruibeke