Rangers Opdorp is de winterstop ingegaan als leider in het klassement. Na vijftien wedstrijden blijven ze nog steeds ongeslagen en tellen twee punten meer dan naaste achtervolger FC Moerbeke.

Coach Dirk De Backer (Rangers Opdorp) is nog steeds ongeslagen met zijn team. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“In de heenronde hebben we een vrij perfect parcours afgelegd” aldus een tevreden Dirk De Backer. “Het resultaat was een verdiende eerste plaats. De onderliggende duels tegen de top vier ploegen hebben we gewonnen. Daarnaast hebben we het meest aantal doelpunten gescoord en, samen met Moerbeke, het minst aantal doelpunten binnen gekregen. We hebben nog geen enkele wedstrijd verloren en de eerste periode is ook binnen.”

“Ik verwacht mij wel aan een spannende terugronde. Moerbeke, Hamme-Zogge en Robur blijven volop meestrijden voor de titel. Ze hebben daar ook het potentieel voor. De vijfde plaats ligt momenteel nog open voor een aantal kandidaten zoals Overmere, Buggenhout, Melsele, OB Lebbeke enz.”

“We starten dit weekend tegen Overmere, de vijfde geklasseerde. Het is een ploeg met top vijf ambities. Dat is dus direct een stevige test om te kijken hoever we de winterstop verteerd hebben.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Rangers Opdorp