Met doelpunten van Cis Vercouteren en Maarten Van Hecke won H. Sinaai met 2-1 van KV Sint-Gillis. In het klassement blijven ze op de tweede plaats, zes punten minder dan leider SKL Doorslaar. Zondag staat de uitwedstrijd tegen Dynamo Beervelde op het programma.

Sinaai-coach Stefaan Staelens trekt zondag naar Beervelde. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“We hebben van bij het begin de match tegen KV Sint-Gillis in handen genomen” luidt het tevreden bij Stefaan Staelens. “Al snel wisten we een aantal enorme mogelijkheden te creëren, maar een doelpunt viel er niet. Bij de eerste, heel fraaie aanval, van de bezoekers stond het plots 0-1. Dit was meteen ook de ruststand.”

“In de tweede helft kregen we eenzelfde spelbeeld met een dominant Sinaai. Dit leidde dan ook tot de verdiende gelijkmaker via Vercouteren. We zijn blijven doordrukken en uiteindelijk scoorde Van Hecke, met een fraaie omhaal, de 2-1. Die bezorgde ons de dik verdiende drie punten.”

“Nu volgt Beervelde en dat is nooit gemakkelijk. De boodschap is dan ook dat we iedereen scherp en met de nodige focus aan de aftrap krijgen. De kloof met SKL Doorslaar bedraagt momenteel zes punten en die haal je niet zomaar in. We starten de overige wedstrijden dan ook allemaal met de wil en de intentie om deze te winnen, we zien dan wel op het einde waar we staan.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – H. Sinaai