Zondag pakte KJV Kruibeke, in eigen huis, de drie punten tegen KV Sint-Gillis. Het won met 3-1, nadat het al snel door een owngoal op voorsprong was gekomen. De bezoekers wisten halfweg de eerste helft langszij te komen. In de slotfase van de wedstrijd legde Daan Van Droogenbroeck, tweemaal van op de stip, de 3-1 eindcijfers vast. Het wordt nu uitkijken naar de komst van Rangers Opdorp.

Matthias Geldof (KJV Kruibeke).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Eigenlijk was het geen makkelijke wedstrijd tegen KV St. Gillis” aldus T1 Matthias Geldof. “We begonnen nochtans vrij goed en kwamen na enkele minuten al op voorsprong. We hadden de wedstrijd goed in handen, tot op het moment dat we alweer op een stilstaande fase een doelpunt te slikken kregen. Dit is echt iets dat dit seizoen al teveel is gebeurd. Hierna ging het tot aan de rust gelijk op, zonder al te grote kansen en dat tegen een ploeg die heel diep inzakte. Dat maakte dat het moeilijk om tot kansen te komen.”

“Na de rust hadden we constant veldoverwicht en kregen we twee terechte strafschoppen. Die hebben de wedstrijd dan ook beslist, al denk ik dat iedereen het er over eens zal zijn dat dit een wel verdiende overwinning was. Er is wel nog wat werk aan de winkel.”

“Volgende week treffen we met Rangers Opdorp opnieuw een lastige tegenstander. Hoe dan ook denk ik dat we thuis opnieuw vol voor de drie punten moeten gaan.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KJV Kruibeke