In de buik van het klassement verdeelden HRS Haasdonk en SK Berlare de punten na een 1-1 gelijkspel. Het wordt dan ook wringen voor een plaatsje in de linkerkolom. Aanstaande zondag maakt Berlare de verplaatsing naar Denderhoutem.

Kenzo Rivera Armayones (SK Berlare). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Na amper vijf minuten kwam, na een snelle aanval, de thuisploeg op voorsprong via Onana” blikt  Kenzo Rivera Armayones terug. “Vrijwel onmiddellijk daarna hebben wij de match in handen genomen. Dit resulteerde in het meeste balbezit en enkele doelkansen. Jammer genoeg konden we die kansen niet benutten en ging we met een achterstand rusten.”

“In de tweede helft kwamen we verdiend op gelijke hoogte. Dit gebeurde na een fout op Damir Agushev in de zestienmeter, de strafschop werd keurig omgezet door Sam Van Ransbeeck. Daarna kregen we nog een spannend halfuur waarbij het spel goed over en weer ging. Langs beide kanten werden nog vrij grote kansen gecreëerd, maar noch Haasdonk noch wij konden scoren. Hierdoor eindigde de wedstrijd op een gelijkspel, met een terecht gelijkspel voor beide ploegen.”

“Voor onze volgende match trekken we richting Denderhoutem, dat achter ons geklasseerd staat, met vier punten minder. Ik verwacht mij aan een bitsige wedstrijd tegen een toch wel lastige thuisploeg. Dat neemt niet weg dat we de drie punten willen meenemen naar Berlare. Momenteel staan we op de achtste plaats en tellen 33 punten. Het was onze doelstelling om zeker in de linkerkolom te eindigen. Met nog zeven wedstrijden voor de boeg zijn we goed op weg.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – SK Berlare