Zoals te verwachten was, kon het duel tussen KFC Vrasene en H. Sinaai op heel wat toeschouwers rekenen. Het stond al een tijdje vast dat de troepen van Bryan Bultheel afstevenden op de titel. Om mathematisch zeker te zijn van de titel volstond voor KFC Vrasene dat ze één punt pakten. Het zag er tot in blessuretijd naar uit dat ze de volle buit zouden pakken, maar in de 95’ste minuut lukten de bezoekers de 2-2. Na afloop knalden de kurken van de flessen en kon het feest beginnen.

KFC Vrasene werd kampioen. Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Die gelijkmaker in het absolute slot van de wedstrijd is slechts een voetnoot” aldus een dolgelukkige en fiere Bryan Bultheel. “Na de 1-1 ruststand zijn we resoluut voor de overwinning gegaan en het zag er naar uit dat Marouane Laacheri ons die zou schenken. Maar goed, ook met dit felbevochten gelijkspel is de titel van ons. Ik denk toch wel te mogen stellen dat dit meer dan verdiend is.”

“Er was massaal veel volk aanwezig op deze wedstrijd, het is echt wel een hoogdag voor Vrasene. Er is dan ook niks mooier dan thuis kampioen spelen en dat voor iedereen die geel en zwart lief is.”

“Als ik terugblik op ons seizoen dan is het duidelijk dat het sportief een geweldig seizoen is geweest. Ik heb ook een hoop spelers een groep zien worden, die drive werd overgezet naar de club. Het was zo dat de honger groot bleef, nieuwe uitdagingen werden gevonden. En dan nu de riem eraf.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KFC Vrasene