De strijd voor de vijfde plaats in het klassement is spannend gebleven tot op de laatste speeldag. FC Sint-Niklaas liet er geen twijfel over bestaan en liet zien dat het klaar is voor de eindronde. Het won met overtuigende 5-0 cijfers van Zaffelare B. Voor de eerste wedstrijd in de eindronde ontvangen ze thuis FC Bonanza.

Marvin Trentels (FC Sint-Niklaas). Foto: RV.

“We zijn als ploeg enorm blij dat we, na de bewogen laatste weken, er toch ingeslaagd zijn om het laatste ticket voor de eindronde te hebben binnengehaald” blikt Marvin Trentels terug. “Ik moet toegeven dat ik FC Bonanza persoonlijk niet ken, De statistieken geven wel prijs dat het een ploeg is die vlot scoort.”

“Het doel van de spelersgroep en bij uitbreiding de gehele club is pas bereikt als we ons ticket ook effectief kunnen verzilveren met de promotie naar derde provinciale. Daar willen we vandaag mee starten. Ik heb het gevoel dat men momenteel eender welke ploeg tegenover ons mag zetten, we zijn er klaar voor. Straks thuis, op onze grond, is er maar één ding dat telt en dat is de overwinning.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Sint-Niklaas