KSK Grembergen was voor de eerste speeldag van de eindronde vrij. Donderdag nemen ze het op tegen Laarne-Kalken dat Heikant Zele versloeg met 2-3. De honger is groot bij de Grembergenaars en bovendien wil Jari Van Hauwermeiren bij wijze van afscheid zijn team aan de promotie helpen.

Jari Van Hauwermeiren (KSK Grembergen) op archiefbeeld tijdens een zaalvoetbalmatch met ARB Hamme. Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We waren voor de eerste ronde inderdaad vrij geloot” aldus Jari Van Hauwermeiren. “Bovendien wisten we dat we met tegenstanders van het kaliber Heikant of Laarne Kalken geen gemakkelijke tegenstander zouden krijgen in de tweede ronde. Dit seizoen hadden we trouwens tegen Heikant al een paar spannende matchen achter de rug.”

“Uiteindelijk wordt het Laarne Kalken, een ploeg die we niet zo heel goed kennen. Ik herinner mij wel dat we in de voorbereiding op het seizoen éénmaal tegen hen gespeeld hebben en toen hebben gewonnen met 1-2. Die score had eigenlijk ook anders kunnen zijn, maar dat was in de voorbereiding wat zeker geen leidraad is voor een match in de eindronde. Ik weet wel dat het een zeer sterk voetballende ploeg is, met een aantal zeer goede spelers.”

“Persoonlijk leg ik de lat zo hoog mogelijk, want elke match die nu nog komt kan mijn laatste voor Grembergen zijn. Ik krijg namelijk de kans om een paar niveaus hoger te gaan voetballen, meer bepaald bij Hogerop Kalken in derde amateur. Ik hoop het hoofdstuk Grembergen zo goed mogelijk te kunnen afsluiten. Bovendien laat je als ploeg de kans om te promoveren niet liggen, we gaan er dan ook het beste van maken.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Grembergen