Forza Temse treedt in het huidige zaalvoetbalseizoen aan onder de naam van Futsal Jamgroup Temse. Voor hun eerste wedstrijd moesten ze op verplaatsing naar Steunproject Borgerhout, waar het na een spannend duel eindigde op een 4-4 gelijkspel. Morgen ontvangen ze in eigen huis PSF Lier.

Kan Futsal Jamgroup Temse morgenavond de punten thuis houden?
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Eigenlijk hebben we tegen Borgerhout een goeie wedstrijd gespeeld” blikt Ismail Ben Ayad terug. “Jammer genoeg hebben we het onszelf moeilijk gemaakt. Een groot deel van de wedstrijd hebben we gedomineerd en wisten we heel wat kansen te creëren. In de afwerking lieten we het echter afweten. Dit smaakt zeer zuur omdat we deze wedstrijd heel graag winnend hadden afgesloten.”

“Doordat een aantal spelers door werkverplichtingen ontbraken stonden we enigszins gehavend aan de aftrap. Al bij al hou ik er zeker een goed gevoel aan over. Als je naar onze manier van spelen kijkt en de vele kansen ziet die we hebben gecreëerd dan is dat hoopgevend.”

“Morgenavond gaan we er tegen PSF Lier opnieuw vol tegenaan en uiteraard gaan we vol voor de drie punten. Bovendien recupereren we een aantal spelers. Ik wil op dit moment niet kijken naar andere teams. Indien we voltallig aan de aftrap staan, dan moeten we naar niemand kijken. Het is wel belangrijk dat we onze focus houden. Het is dan ook onze ambitie om bij de eerste twee te eindigen om dan via de play-offs te promoveren. Met de kwaliteit waarover de groep beschikt zijn we dit verplicht aan onszelf.”

Zaalvoetbal – Interprovfutsal  D (M) – Futsal Jamgroup Temse