Een doelpunt van Sombekenaar Cedric Verhulst zorgde er midden in de tweede helft voor dat de thuisploeg de zege beet had. Daarmee stuurde hij Sint-Pauwels met lege handen huiswaarts. Zaterdag is Sint-Pauwels gastheer voor Massemen B, dat E. Zele versloeg met 3-0.

Coach Patrick Van Egghen (H. Sint-Pauwels).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We hebben inderdaad met het kleinste verschil verloren van een sterke ploeg” blikt Patrick Van Egghen terug. “Ik vind dat we op een positieve manier hebben laten zien dat we het een topploeg aardig moeilijk kunnen maken. Dat stemt me, met het oog op het verdere verloop van de competitie, toch wel hoopvol. Op basis van het aantal kansen moet ik wel zeggen dat Sombeke de verdiende winnaar is.”

“Ik beschik over een erg jonge spelerskern, die heel leergierig is. Ik ben ervan overtuigd dat het elke week beter en beter zal gaan en dat we nog mooie dingen gaan laten zien. Zaterdag nemen we het op tegen Massemen, dat ik zaterdag zelf aan het werk zag tegen Eendracht Zele. Op basis van het geleverde spel vind ik de uitslag toch wel wat overdreven. We zullen alleszins klaar zijn voor deze wedstrijd. We gaan er alles aan doen om voor eigen publiek de eerste driepunter  te pakken.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Herleving Sint-Pauwels