ARB Hamme speelde de vorige speeldag een verdienstelijke wedstrijd tegen Topsport Antwerpen, dat tot de top van het Belgisch zaalvoetbal behoort. Al vrij snel keken de Wuitens tegen een achterstand aan. Na een kwartier konden ze milderen langs Adnane Arbaoui. De Sinjoren dreven uiteindelijk de score op tot 1-5.

Carlitos D’amato Martinez (ARB Hamme) kon een nederlaag tegen FT Antwerpen niet verhinderen. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Ik denk dat de 1-5 uitslag deels correct is” aldus Carlitos D’amato Martinez. “Als groep moeten we nu even aan zelfkritiek doen en aandacht schenken aan de gemaakte fouten. Het zijn vooral details die in dit soort wedstrijden het resultaat bepalen. Antwerpen wist deze kansen te benutten. Dat neemt niet weg dat we de kansen hebben gehad om het verschil kleiner te houden. Het is vooral de ervaring en de efficiëntie van Antwerpen die bepalend was.”

“De groep groeit en verbetert nog steeds” gaat  Carlitos D’amato Martinez verder. “Ik ben ervan overtuigd dat we in de tweede ronde een compleet ander team aan het werk zullen zien. We moeten ons nu vooral voorbereiden en focussen op de wedstrijd tegen Charleroi over een week. Ik verwacht mij daar aan een geweldige wedstrijd tegen een goed spelend Charleroi. Vermoedelijk zullen ook hier de details het verschil maken. We gaan voluit de strijd aan, met veel enthousiasme. Ik ben er van overtuigd dat we in staat zijn om onze supporters de overwinning aan te bieden.”

Zaalvoetbal – 1ste nationale Futsal (M) – ARB Hamme