Het was zaterdagnamiddag doelpuntenfestival in Beveren. In het kader van de Beker van Oost-Vlaanderen wonnen de Beverse dames met maar liefst 6-3 van Kluisbergen Sportief. Kort na de rust stond het 3-0, maar Kluisbergen liet niet begaan en wist terug te komen tot 3-2. Daarna stelde de thuisploeg orde op zaken en won verdiend met 6-3. Melissa Vandermeiren nam de laatste twee Beverse doelpunten voor haar rekening.

KSK Beveren dames. Copyright: RV

“Het was zeker geen gemakkelijke match voor ons” aldus Melissa Vandermeiren. “Kluisbergen toonde zich erg gemotiveerd en begon goed aan de match. Eerlijk gezegd waren we hierdoor een beetje verrast en kregen aanvankelijk moeilijk controle over de wedstrijd. Gelukkig wisten we redelijk snel te scoren via Charlotte Andries. Hierna viel de match een beetje stil, maar kort voor de rust maakte Dieuwke Coone er met een afstandsschot 2-0 van.”

“Na de herneming probeerden we aanvallender te spelen en zette we redelijk snel de 3-0 op het bord via Charlotte Andries. Hierna hebben we ons tweemaal op rij laten wegzetten, waardoor Kluisbergen op 3-2 kwam. Dit was met een wake-up call om de wedstrijd opnieuw in handen te nemen en met succes. Via Dieuwke Coone werd het 4-2 en zelf lukte ik de 5-2 van op de stip. Kluisbergen wist nog tegen te scoren, maar op het einde hebben we nog doorgeduwd en scoorde ikzelf de 6-3.”

“Op vrijdagavond trekken we naar Eremobodegem” blikt Melissa Vandermeiren vooruit. “Dit zal zeker geen eenvoudige wedstrijd worden. We weten nog van vorig seizoen dat je daar niet zomaar gaan winnen. Maar ik kan je verzekeren dat we erg gemotiveerd zijn. We gaan er alles aan doen om de drie punten mee huiswaarts te nemen.”

Voetbal – 1ste provinciale (V) – KSK Beveren