In de hoogste provinciale reeks zette de Grembergse captain Florian Anrys even over het halfuur zijn team op voorsprong. De ploeg van Gregory Huylebroeck bracht zo drie belangrijke punten mee uit Zottegem, dat toch een top vijf ploeg is. Hiermee behouden de groen/witten alvast voeling met de middenmoot.

Logo KSK Grembergen. Copyright: RV

“Het was tegen SV Sottegem een felbevochten wedstrijd die wij, volgens mij, verdiend gewonnen hebben” aldus Simon Vermachelen. De thuisploeg was wel beter in het spel maar creëerde geen kansen. Wijzelf waren vooral gevaarlijk op de counter, alleen hebben we het verzuimd om onze kans op de 0-2 af te werken. Positief is dat we ook nu gevochten hebben voor elke meter grond en dat is precies waar Grembergen voor staat.”

“Volgende week nemen we het op tegen E. Zele, dat wat mij betreft, onder zijn waarde geklasseerd staat” luidt het bij Simon Vermachelen. “Met het oog op het klassement is dit inderdaad een belangrijke wedstrijd. Indien we die match kunnen winnen, dan hebben we ons goed herpakt en zijn we terug mee met de middenmoot. Het klinkt cliché maar in deze reeks kan werkelijk iedereen van iedereen winnen, dat is dit weekend nog maar eens gebleken.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Grembergen