Het werd een ruime 5-1 overwinning voor autoritair leider FC Daknam tegen VOS Reinaert. Voor de Daknamse doelpunten zorgden Anass El Hamdaoui, Branco van Theemsche (2), Wouter Govaert en Tycho De Bock. Jasper De Witte redde de eer voor de bezoekers.

Branco van Theemsche (FC Daknam). Foto: RV.

“De match tegen VOS Reinaert was er één die we op papier altijd moesten winnen” luidt het bij Branco van Theemsche. “We zijn dan ook blij dat we die opdracht tot een goed eind hebben gebracht. We hebben zeker en vast onze tegenstander niet onderschat en zijn direct gretig van start gegaan.”

“Al vrij snel kwamen we op voorsprong langs El Hamdaoui. Dit maakte het voor ons natuurlijk al direct een stuk makkelijker. Op aangeven van Haudachi kon ik de 2-0 maken en even later zorgde Govaert voor de 3-0. Hierna zijn we een beetje te nonchalant beginnen voetballen, waardoor we de 3-1 tegen kregen. Dit was meteen ook de ruststand.”

“Na een fout op El Hamdaoui gunde onze kapitein mij de strafschop en kon ik de 4-1 tegen de netten trappen. Nadien hebben we de wedstrijd op een volwassen manier uitgespeeld en slaagde De Bock er in om de 5-1 eindstand vast te leggen.”

“Door deze zege blijven we op kop van het klassement en gaan we volgend weekend vol voor de drie punten tegen PD Kruibeke. We zijn er ons van bewust dat dit geen makkelijke opdracht zal worden. We gaan de komende week dan ook, zoals steeds, gretig trainen om klaar te zijn voor de wedstrijd van zaterdag. Zoals Marouane al eerder stelde, we onderschatten geen enkele tegenstander. Toch ook een woord van dank aan onze trouwe supporters die ons week na week komen aanmoedigen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Daknam