Het burenduel tegen WS Meerdonk kon niet beter beginnen voor Svelta Melsele B. Al na twee minuten opende Thibaut Verdoodt de score, halfweg de eerste helft zorgde Norick De Cleene voor de 0-2. Op een kwartier voor het einde kon Robbe Mets, van op de stip, milderen. Enkele minuten later legde de ingevallen Jarne De Caluwé de 1-3 eindcijfers vast.

Logo Svelta Melsele. Copyright: RV

“We hebben als ploeg zeker geen slechte match gespeeld, maar er zat wel nog meer in voor ons” klinkt het bij Jarna De Caluwé. “We hebben gedurende gans de wedstrijd heel wat kansen gecreëerd en achteraan hebben we niet veel weggegeven. Iedereen zal het erover eens zijn dat dit een verdiende overwinning is. Persoonlijk ben ik ook blij met mijn invalbeurt, die ik heb kunnen bekronen met een doelpunt.”

“Aanstaande zaterdag spelen we thuis tegen SKV Overmere, een ploeg die net als wij negentien punten telt. We gaan hen dus zeker niet onderschatten, we gaan er wel alles aan doen om ook die wedstrijd te winnen. We weten dat Overmere ook een goed voetballende ploeg is, maar we gaan voluit.”

“We staan nu op een gedeelde zesde plaats, ik denk dus dat we tevreden mogen zijn over het verloop van de competitie. Gelet op onze plaats in de rangschikking en het aantal punten kijken we met vertrouwen uit naar de terugronde.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Svelta Melsele B