HRS Haasdonk moest vrede nemen met een 2-2 gelijkspel op het veld van Denderleeuw. Er zat ongetwijfeld meer in voor de Waaslanders, als ze hun ambities willen waarmaken dan zullen er komende zaterdag tegen Lembeke punten moeten gepakt worden.

25/07/2023;  Haasdonk;  
© www.qwopix.be Marijn De Keyzer; Voetbal ;
HRS Haasdonk A, coach Maarten De Landtsheer
Maarten De Landtsheer (HRS Haasdonk A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het was opnieuw een uiterst frustrerende namiddag” luidt het bij coach Maarten De Landtsheer. “Enerzijds misten we heel wat kansen, maar anderzijds werd er ook geflaterd bij de tegengoals. Ik wil mij er niet achter wegstoppen, maar we hebben ook al wat pech gehad met de spelleiding. Uiteraard kan iedereen fouten maken, maar de vierde afgekeurde goal van Raaymakers de voorbije weken is er wat veel aan.”

“Wekelijks krijgen we van de tegenstander complimenten over onze jonge ploeg en hoe sterk ze voetballend wel zijn. Jammer genoeg kunnen we dat op dit moment te weinig omzetten in driepunters. Ons doel voor dit seizoen is een top vijf plaats en daar staan we op dit moment. Dat neemt niet weg dat er veel meer in zat en dan is dit gelijkspel een gemiste kans.”

“Voor de winterstop wachten ons nog twee matchen, namelijk thuis tegen FC Lembeke en uit op het veld van leider Drongen. Die wedstrijden zullen bepalen welke richting we na de winterstop uitgaan. Gaan we voor een plaats in de top vijf of willen we meedoen voor de top drie en de hoofdprijs. Op Haasdonk moet er op zich niets, er is geen druk. Dat neemt niet weg dat we voor deze jonge, talentrijke groep de laat hoog mogen leggen.”

“De laatste weken haalt Lembeke wat minder punten, maar het heeft al eerder bewezen sterk te kunnen uithalen. In deze reeks zijn er trouwens geen gemakkelijke wedstrijden.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – HRS Haasdonk