In een mededeling van het bestuur van FC Daknam meldt de club dat dit jaar de samenwerking met T1 Timo Anthuenis een einde neemt. Bijgevolg gaat FC Daknam op zoek naar een opvolger.

Timo Antheunis (FC Daknam).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Na onderling overleg, maar met spijt in het hart nemen we dit jaar afscheid van de trainer van onze eerste ploeg, Timo Anthuenis” klinkt het. “We willen Timo bedanken voor zijn jarenlange inzet en de positieve samenwerking. Hierdoor zijn we genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe T1 voor onze eerste ploeg. Timo zal aanwezig blijven tot we een nieuwe trainer hebben gevonden, we wensen hem alvast het allerbeste toe.”

“Gedurende zes seizoenen mocht ik de coach zijn van deze fantastische ploeg” luidt het bij Timo Anthuenis. “In die periode leerde ik veel mensen kennen en zag ik gezichten komen en gaan. Zes seizoenen van goede contacten, vriendschappen en van samenwerken met de vakmensen van paars/wit.”

“De voorbije weken voelde ik echter aan mezelf dat mijn houdbaarheidsdatum bijna bereikt was. Dat is de reden waarom ik heb beslist om voor volgend seizoen niet te verlengen. Niettegenstaande de pas verworven periodetitel en ondanks de huidige koppositie en de schitterende spelersgroep wil ik mijn gevoel volgen. Ik hoop het seizoen te kunnen eindigen op een hoogtepunt. Op dit moment staat de teller op 117 wedstrijden, waarvan we er 54 wonnen, 18 keer gelijk speelden en 45 keer verloren. We scoorden 280 keer en kregen 233 doelpunten tegen. Het is alleszins de intentie om dit seizoen uit te doen bij FC Daknam” gaat Timo Anthuenis verder.“

Ondertussen raakte bekend dat Timo Anthuenis volgend seizoen aan de slag gaat als T1 bij SVH Waasmunster, waar hij Kurt Dierick zal opvolgen.

“Ik besef dat de timing zeer kort bij elkaar ligt, maar we hebben het spel zo eerlijk mogelijk gespeeld” gaat Timo Anthuenis verder. “Ik besef ook dat dit de eindronde nog specialer maakt.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Daknam