FC Lebbeke heeft het nieuwe jaar op een positieve manier ingezet. De Lebbekenaars wonnen zaterdagavond met 2-0 van KVV Bocholter, dankzij twee doelpunten van Niels Verheyden. Volgend weekend kunnen ze vol vertrouwen de verplaatsing naar RC Hades Kiewit Hasselt maken.

Yentl Van De Velde (FC Lebbeke).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We zijn alleszins bijzonder tevreden met onze overwinning tegen Bocholter” aldus Yentl Van de Velde. “We hebben onze start van de tweede ronde niet gemist. Ik vind dat we in de eerste helft zo goed als niks hebben weggegeven. We wisten zelfs een aantal kansjes te creëren.”

“In mijn ogen hebben we na de rust de match volledig naar ons toegetrokken. Iedereen heeft voor elkaar gevochten, waardoor we uiteindelijk een mooie 2-0 zege hebben geboekt. Het is aan ons om daar nu verder op te bouwen. Het is alleszins de bedoeling om ons in de tweede periode zo snel mogelijk veilig te stellen.”

“We wilden deze wedstrijd absoluut winnen voor onze voorzitter René Mergane. Die heeft er, ondanks de feestdagen, door een overlijden in de familie een moeilijke periode opzitten. Deze match stond dan ook volledig in het teken van onze voorzitter.”

Voetbal – 2de afdeling B (M) – FC Lebbeke