Bij HC Attila Temse waren ze na de 19-31 overwinning tegen HC Lokeren bijzonder opgetogen. Het wordt nu uitkijken of ze deze positieve lijn zondag kunnen doortrekken tegen leider Thor Oostende.

Kristof Vanhoyweghen (HC Attila Temse). Foto: RV.

“Het was een welgekomen overwinning, met een niet volledige ploeg tegen een Lokeren dat evenmin volledig stond” luidt het bij Kristof Vanhoyweghen. “Het was onze eerste uitoverwinning van dit seizoen. Uiteraard is dit een werkpunt voor ons team.”

“Aanstaande zondag moeten we het opnemen tegen leider Thor Oostende, dat nog steeds ongeslagen is. De kustjongens spelen in een zetel aangezien ze vijf punten meer tellen en twee matchen minder gespeeld hebben.”

“Het is en blijft onze ambitie om elke wedstrijd te strijden voor de overwinning. Zo willen we als groep blijven groeien. Hopelijk kunnen we snel nog wat spelers recupereren, dan zien we wel waar we uitkomen in de stand. Ik doe dan ook een warme oproep naar onze supporters toe en de handballiefhebbers uit de regio om ons zondag in de sporthal van Steendorp te komen aanmoedigen.”

Handbal – Regio Oost-West (M) – HC Attila Temse