Tussen 17 december en nu heeft PD Kruibeke één competitiewedstrijd gespeeld, dat is alleszins een lange periode om te overbruggen en de spelers scherp te houden. Zondag gaan ze wellicht terug aan de slag en dit op het veld van Destelbergen B.

Zondag komen de heren van PD Kruibeke weer in actie. Foto: RV.

“Met het slechte weer in januari was de match tegen Destelbergen letterlijk in het water gevallen” luidt het bij T1 Lars Van Damme. “Deze wedstrijd werd verlegd naar 10 februari, temeer mijn elftal al wat leeftijd heeft en spelers met kinderen telt. Zij plannen dan ook om elk vrij weekend iets romantisch te doen. Dit betekent dat er voor het komend weekend maar liefst elf spelers afwezig zijn. Hierdoor kwamen we met Destelbergen een andere datum overeen, waarvoor mijn  dank. Ik vrees echter dat die aanvraag tot verplaatsing zal worden afgewezen.”

“Dit is inderdaad een lange periode zonder wedstrijd, je kan gerust spreken van twee winterstops. Terwijl rond de kerstperiode die rust was welgekomen, vrees ik nu meer voor het ‘rust-roest’ effect.”

“Wat het verdere competitieverloop in onze reeks betreft denk ik te mogen stellen dat Timo Anthuenis een voetballend blok heeft neergezet. Dit zal na de trainerswissel niet inzakken, denk ik. Daarnaast is SVH Waasmunster gewoonweg een goeie ploeg en dit gekoppeld aan ervaring. Ik denk dat we er mogen van uitgaan dat één van hen de verdiende kampioen wordt. Daarna ligt alles nog open. Zelf willen we zo hoog mogelijk eindigen en uiteraard zoveel mogelijk matchen winnen. Na twee maanden rust verwacht ik mij dan ook aan vijftien bronstige PDK-spelers.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – PD Kruibeke