Na negentien wedstrijden mag het jeugdige Belvocteam zich kampioen noemen. Na de 0-3 winst tegen Panda’s Lokeren C was de vreugde dan ook enorm.

Kampioen VC Belvoc Belsele. Foto: RV.

“Na de 3-0 winst van vorige week tegen Moerbeke wisten we dat we nog twee punten nodig hadden om de kampioenstitel binnen te halen” aldus een dolgelukkige coach Kim Muyldermans. “We stonden er zo dicht bij dat we er absoluut alles wilden aan doen om deze laatste puntjes in Lokeren binnen te halen.”

“Dit is ons zaterdag gelukt, dit geeft een onbeschrijfelijk en zalig gevoel. Zoals steeds moet elke wedstrijd gespeeld worden, maar ik zag een team dat met meer dan 100% inzet speelde. Door de topprestatie van Panda’s was het elke set bijzonder spannend. We hebben het duidelijk niet cadeau gekregen en hebben echt moeten vechten voor onze laatste twee puntjes. Deze overwinning was voor ons de kers op de taart.”

“Ik ben een ongelofelijk trotse coach. Ik zag de meisjes week na week groeien zowel qua inzicht, techniek als in ons samenspel. We zijn een jong team, maar nog veel meer. We zijn een zeer gedreven en hecht team en dat is alleen maar sterker en hechter geworden. We hebben keihard gewerkt dit seizoen en dat werpt nu zijn vruchten af. Wees maar zeker, dit is een seizoen om nooit te vergeten.”

Volleybal – Dames Promo 4B (V) – VC Belvoc Belsele