Leider SKL Doorslaar maakte de voorbije speeldag de verplaatsing naar het in puntennood verkerende SK Kemzeke. Vrij vroeg in de wedstrijd scoorde goalgetter Timothy Van Laecke de 0-1 en haalde de drie punten binnen. Doorslaar komt steeds dichter bij de titel, al wordt er nu reikhalzend uitgekeken naar het duel tegen het nummer drie KSK Kieldrecht.

Coach Stefan Van Dender (SKL Doorslaar A). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“In de uitwedstrijd tegen SK Kemzeke kwamen we al na twaalf minuten op voorsprong” klinkt het bij Stefan Van Dender. “We hebben trouwens de wedstrijd gedurende negentig minuten gedomineerd. Voor de thuisploeg was het doel de schade beperken. Anderzijds hebben wij de drie punten die we voor ogen hadden.”

“Voor de wedstrijd van zondag tegen KSK Kieldrecht verwacht ik mij aan een wedstrijd die van details gaat afhangen. Kieldrecht is een ploeg met veel kwaliteit. Net als vorig seizoen werden zij, net als wij, getipt als titelkandidaat. Ze hebben echter een periode gehad met blessures waardoor ze momenteel iets achter ons staan. We hebben nog een moeilijk programma voor de boeg, we spelen dus nog zeven finales in de hoop die eerste plaats vast te houden.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – SKL Doorslaar