Korte berichten: 2P voetbal

2P Voetbal – SK Kallo: Volgende nieuwe spelers ondertekenden een overeenkomst voor het seizoen 2023-2024: Khalifa Nafih (Haasdonk A), Gilles Van Landeghem (VW Hamme Beloften), Lennert Braem (Melsele A), Klacson Soares Wanderley (Melsele A), Ibrahim Ayamga (Tor Deurne), Jeremy Ngambo (KSK Beveren Beloften), Antonio Berisha (Zwijndrecht B), Ahmad Ismael (Zwijndrecht B), Milan Staut (FC Bosdam U21), Dien Boudou (Tor Deurne B), Niel De Booij (Turk Sport) en Williams Nyarko (Bornem). Het overgrote deel van de huidige A-kern heeft ook bijgetekend. Aan de uitgaande zijde vallen voorlopig enkel de namen te noteren van: Yannick De Bock en Vlad Davidians, die beiden stoppen, Cédric Van Duyse maakt de overstap naar Sp. Waasmunster.

Korte berichten: 3P voetbal

3P Voetbal – OB Lebbeke: Oranje-Blauw Lebbeke organiseert op Paasmaandag 10 april 2023 een kennismakingsdag voor de jeugd. Van 10u00 tot 12u00 is dit voor de leeftijd U6 t/m U13 en in de namiddag van 13u00 tot 15u00 voor U15 t/m U17. De Paashaas komt eveneens langs. In de namiddag is er voor de grootsten een Penalty Cup met Justien Odeurs en Jill Duijzer, de doelvrouwen bij RSCA Women.

Korte berichten: 4P voetbal

4P Voetbal –  FC Hoogeinde: Abdel Ajjar keert terug naar de club waar het ruim elf jaar geleden allemaal begon

4P Voetbal –  FC Sint-Niklaas: Uit de talrijke kandidaten heeft het clubbestuur Alain Van Acker weerhouden voor de functie van T1 voor het seizoen 2023-2024