Voor de de interprovinciale eindronde moest KSK Beveren het opnemen tegen Fenix Humbeek. Door de hoeveelheid aan onbeschikbare spelers was het voor T1 Kristof Smet puzzelen om een elftal tussen de lijnen te krijgen. Toch moesten de Waaslanders voetballend zeker niet onderdoen voor Humbeek, jammer genoeg kregen ze de bal niet tegen de netten.

Yves Van Lokeren (KSK Beveren). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Er waren inderdaad een groot aantal afwezigen, maar dat neemt niet weg dat we dit goed hebben opgevangen” luidt het bij kapitein Yves Van Lokeren. “Iedereen die de wedstrijd gezien heeft zal het met mij eens zijn dat die 2-0 verliescijfers overdreven zijn. We hebben zo wat de volledige wedstrijd gedomineerd, maar de bal wilde er voor ons niet ingaan. Aan de overzijde kregen we twee ongelukkige goals tegen.”

“Naar mijn gevoel mogen we met veel trots terugkijken op het competitieverloop. Dat neemt niet weg dat er volgens mij meer had ingezeten als de kern in de terugronde completer had kunnen blijven. Al bij al hebben we dit seizoen laten zien dat we thuis horen in deze reeks. Ook volgend seizoen zullen de ploegen bovenaan in het klassement rekening moeten houden met ons. We gaan alvast met een bijzonder positief gevoel onze verdiende rust nemen en ons vervolgens voorbereiden op het volgend seizoen.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren