Bij VKS Hamme-Zogge kunnen ze, voor de tweede wedstrijd van de eindronde, alvast vertrouwen putten uit de ruime 4-1 overwinning tegen Breivelde Zottegem. Morgen wacht hen de uitwedstrijd tegen Eendracht Hansbeke, dat in de competitie vierde eindigde in derde provinciale A.

Dimitri Van De Mergel (VKS Hamme-Zogge). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Niettegenstaande we over Breivelde Zottegem eigenlijk niks wisten zijn we toch zeer goed aan de eerste helft begonnen” blikt Dimi Van De Mergel terug. “Jammer genoeg gaven we al snel een ongelukkig doelpunt weg, waardoor we 0-1 achter stonden. We zijn daarna op zoek gegaan naar de gelijkmaker die ikzelf , vlak voor de rust, scoorde.”

“In het tweede wedstrijd gedeelte  werd een goal van mezelf, onterecht, afgekeurd. Met nog een klein kwartier te gaan trapte Ilias Aourighel, met een mooie knal, de 2-1 tegen de netten. We zijn daarna niet echt meer in gevaar geweest. Met doelpunten van Thomas Windey en Keith Baert liep de score op tot 4-1.”

“Morgen trekken we met een goed gevoel naar Hansbeke. Net als zondag verwacht ik mij terug aan een stugge ploeg. Ik denk dat het belangrijk zal zijn dat geduldig over de grond voetballen. Als we het duel tegen Hansbeke met dezelfde grinta aanpakken als die tegen Zottegem dan ben ik ervan overtuigd dat we een goed resultaat zullen neerzetten.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – VKS Hamme Zogge