Rupelmonde slaagde er vorig weekend niet in tegen WIK Boekel al meteen het behoud in derde provinciale te verzekeren. Deze avond proberen de Rupelmondenaars die kans terug te grijpen, ditmaal op het veld van SKV Overmere.

Maarten Vandermeiren (Ol. Rupelmonde). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De omstandigheden waren zondag echt dramatisch, het veld stond onder water” luidt het bij Maarten Vandermeiren. “Ik ben er zeker van dat in de competitie die match nooit door gaat. Niettegenstaande vind ik wel dat we een goede eerste helft gespeeld hebben. Eigenlijk hadden we bij de rust moeten voorstaan, jammer genoeg is die goal niet gevallen en stond het bij de rust 0-0.”

“In de eerste helft hadden we in moeilijke omstandigheden duidelijk teveel gegeven, het was zeer zwaar om te spelen. We zijn in de tweede helft dan ook fysiek ten onder gegaan. We zijn enkele keren op de counter van Boekel gelopen, waarna we risico’s moesten nemen met een 1-3 nederlaag als gevolg. Dat is bijzonder jammer natuurlijk.”

“Deze avond spelen we op Overmere en eerlijk gezegd ik verwacht mij opnieuw aan een lastige match. We gaan nog een keer alles geven, want winnen betekent meteen ook dat we in derde provinciale blijven. Het is dan ook jammer dat er enkele spelers niet zullen bij zijn door diverse omstandigheden. Het is aan andere om hun plaats in te vullen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Ol. Rupelmonde