VK Tielrode leeft met de nodige ambitie toe naar het komende seizoen. Het is dan ook jammer dat ze, door het laattijdig inzaaien van het veld, voor de voorbereiding moeten uitwijken.

Ronny Meyntjens (VK Tielrode). Foto: RV.

“Onze eerste training heeft plaats op dinsdag 23 juli” luidt het bij Ronny Meyntjens. “Met vernieuwde energie gaan we er alles aan doen om een nieuw hoofdstuk te schrijven. Het enige dat nu telt is de toekomst. Laat het duidelijk zijn dat ik zoveel mogelijk wedstrijden wil winnen en vooral de start van de competitie niet missen. Op het einde van de rit zien we dan wel waar we stranden.”

“Spijtig genoeg moeten we voor onze voorbereiding uitwijken naar een andere locatie, vermoedelijk wordt dat het terrein van de KWB in Elversele. Dit is het gevolg van het zeer laat inzaaien, waardoor we het terrein nog niet mogen betreden.”

“Onze voorbereiding is alleszins vrij pittig. Zo spelen we oefenwedstrijden tegen SV Blauw/wit Temse, FC Hoogeinde, H. St-Pauwels, St-Amands B, de beloften van SK Grembergen en Nazareth-Eke B. Voor de Hofman Cup hebben we twee wedstrijden tegen tweede provincialer KJV Kruibeke af te werken. Deze matchen zullen gewisseld worden.”

“We spelen deze voorbereidingsmatchen sowieso zonder druk. Het komt er vooral op aan om onze nieuwe spelers in te passen, onze jonge spelers hun kans te geven en te bouwen aan een zo sterk mogelijk team.”

“We zitten in een mooie, maar ook sterke reeks, die Waas en Dender getint is. Ik denk dat de favorieten SVH Waasmunster, WS Sombeke, FC Grembergen B en E. Buggenhout zijn. We gaan er alles aan doen om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren en dit met een mix van ervaren spelers en eigen jeugdspelers. Uiteraard is het ook de bedoeling om ons te amuseren en om er een tof seizoen van te maken.”

Trainersstaf: Ronny Meyntjens (T1), Diego Van Breuseghem (T2), Steven Sertyn (T3), Dirk Heymans (KT)

Inkomende transfers:

Berthels Liam (FC Daknam),  Berthels Tristan(FC Daknam), De Groot Wout (Robur-Hamme Moerzeke), Maes Niels (PD Kruibeke), Puylaert Charles (HRS Haasdonk), Berthels Jarno (Lokeren Temse), Van Buynder Pedro (Heusden), Farratou Ridouan (vrije speler)

Uitgaande transfers:

David Jens ?, De Smedt Dieuwert (E.Buggenhout), Meersman Joachim (Rupelmonde), Van Den Branden Siemen (St-Pauwels), Wouters Ilyes (WS Sombeke), Van Kerckhove Jaimy (PD Kruibeke)

Voetbal – 4de provinciale E (M) – VK Tielrode