In de eerste wedstrijd voor de Croky Cup won Svelta Melsele B vlot van E. Zele. Voor de tweede wedstrijd moesten ze het zondag in eigen huis opnemen tegen RAS Jodoigne. De thuisploeg werd uitgeschakeld na een 1-5 nederlaag, al bekeken ze het alvast als een leuke ervaring. Nu volgen nog enkele oefenwedstrijden, om het nieuwe seizoen te openene tegen VKS Hamme-Zogge.

Logo Svelta Melsele (RV).

“Doordat we meespeelden in Croky Cup was de voorbereiding op het nakend seizoen eens iets anders” kijkt Jarne De Caluwé tevreden terug. “Dat was iets dat we nog nooit hadden meegemaakt. Ik vond alleszins een leuke ervaring, al liet het ook zien dat er nog wel wat werk aan de winkel is.”

“Als ik naar de samenstelling van de reeks kijk lijkt mij dit een heel leuke reeks, met een paar derby’s. We openen al direct stevig tegen VKS Hamme-Zogge, een sterke ploeg die in het tussenseizoen heel inkomende toptransfers gedaan heeft. Deze opener wordt een moeilijke. Al denk ik dat het toch ook wel een leuke wedstrijd zal worden, met mooi voetbal. Het is toch wel onze ambitie om top vijf te spelen en zo ook de eindronde te spelen.”

Trainer:  Patrick Waem (T1), Frederik Bettens (KT)

IN: Timon Malfroy (Svelta Melsele A), Jolan Van Buel (Svelta Melsele Beloften), Tor Van Moere (Melsele beloften)

UIT: Igor Hellincks (Svelta Melsele A), Eben Bosman (Svelta Melsele A), Joris Moens (Bosdam), Maarten Busschodts (stopt), Jarno Pauwels (stopt)

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Svelta Melsele B