Op het einde van vorig seizoen nam VW Hamme afscheid van de 36-jarige Jim Van Osselaer. Hij begon te voetballen bij de jeugd van Svelta Melsele waar hij doorgroeide tot de eerste ploeg. Daarna ging het naar Sp. St. Gillis-W, SK Sint-Niklaas, terug naar Svelta Melsele, van waar het tenslotte naar VW Hamme ging.

Jim Van Osselaer hangt zijn “schoenen niet on den oak”, maar zal zorgen voor “goals in den winkeloak” bij KSK Beveren.
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer

In onze rubriek ‘Schoenen on den oak’ van twee maanden geleden besloot Jim Van Osselaer het gesprek met ‘Zeg nooit nooit natuurlijk, maar voorlopig ga ik niks meer in het voetbal doen’.

Dat was natuurlijk zonder de overredingskracht van Robby Buyens, Sportief Directeur van KSK Beveren, gerekend. “Met Jim Van Osselaer hebben we een nieuwe diepe spits” klinkt het tevreden bij Robby Buyens. “Jim was vorig seizoen nog kapitein bij VW Hamme in derde afdeling en was goed voor dertien goals. Ik ken hem uiteraard goed van bij Sint-Gillis-Waas en SK Sint-Niklaas. Hij was gestopt met voetballen, maar we hebben hem toch kunnen overtuigen om komend seizoen voor onze club te spelen. Dit toont meteen ook de ambitie die we als KSK Beveren hebben.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren