In vierde provinciale won VOS Reinaert met maar liefst 2-6 op het veld van WS Meerdonk. Zondag aanstaande krijgen ze met het bezoek van PD Kruibeke, een te duchten tegenstander op bezoek.

Nand De Klerck (VOS Reinaert).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Uiteraard kijken we met veel plezier terug op onze seizoenstart tegen Meerdonk” luidt het bij Nand De Klerck. “We hebben er een degelijke voorbereiding opzitten en dat was zondag ook te merken op het veld. We stonden er fysiek en niettegenstaande de warmte hebben we voor ons niveau verzorgd voetbal gebracht. Er is geen enkele druk en bekijken het wedstrijd per wedstrijd, al is goed starten altijd fijn.”

“Wat het voor ons als team bijzonder maakte was dat Anton De Vos, een speler uit onze reserven, maar tevens ook een VOS-jeugdproduct, mocht invallen en in enkele minuten speeltijd zijn goaltje meepikte.”

“Overmorgen betwisten we onze eerste thuiswedstrijd tegen PDK. Vorig seizoen hebben we daartegen thuis gelijk gespeeld. Natuurlijk hopen we nu de drie punten thuis te houden en ik heb er goede hoop in. Feit is dat voor ons geen enkele wedstrijd makkelijk is. Maar we blijven wel onze filosofie trouw, dat wil zeggen dat 75% van de spelers uit de eerste ploeg uit de eigen jeugd komt. Bij VOS Reinaert betalen we ook geen premies. Iedereen speelt voor de club, voor elkaar en voor het plezier.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – VOS Reinaert