KC Temse, dat de overstap maakte naar Topleague A, moet zich na zes wedstrijden tevreden stellen met één overwinning. In de laatste wedstrijd van deel één van de veldcompetitie nemen ze het deze namiddag, in eigen huis, op tegen Borgerhout.

Ploegfoto van KC Temse. Foto: RV.

“Het spelen in de Topleague vergt inderdaad enige aanpassing” aldus Lore Catthoor. “Tot nu toe is de competitie een beetje dubbel verlopen voor ons. We spelen vrijwel altijd driekwart van de wedstrijd goed mee, maar jammer genoeg laten we het in het laatste deel vaak afweten. Dat is alleszins een werkpunt.”

“Tegen Borgerhout mogen we ons zeker aan geen gemakkelijke wedstrijd verwachten. Het is een sterke ploeg met veel ervaring. We hebben wel weet over hun manier van spelen, aangezien we al eerder tegen hen hebben gespeeld voor de Beker van België. Uiteraard gaan we er alles aan doen om die match ook effectief te winnen.”

“We zijn als ploeg toch wel wat teleurgesteld in het eerste deel van de veldcompetitie. We kijken er dan ook naar uit om in de zaal goede prestaties neer te zetten. We kunnen hierbij ook steeds rekenen op onze supporters, want zij zorgen bij de thuismatchen altijd voor heel wat sfeer. We kijken dus al uit naar de zaalcompetitie, we zien dan wel wat dat brengt.”

Korfbal –Topleague A – KC Temse