De voorbije speeldag heeft SVH Waasmunster een punt meegebracht uit Kruibeke, waar het tegen PDK 2-2 gelijk speelde. De score ging gelijk op. Nadat Matthias Lauwaet-Pieren de score had geopende voor de bezoekers, bracht Stijn De Leeneer de bordjes terug in evenwicht. Met nog twintig minuten te gaan zorgde Michiel Heymans voor de 1-2, maar enkele minuten later lukte Frederik Derweduwen de gelijkmaker.

Logo SVH Waasmunster. Copyright: RV

“Op PD Kruibeke zijn het altijd moeilijke matchen” opent Maxime Smet het gesprek. “Uiteraard wisten we op voorhand dat het moeilijk kon worden. Gans de wedstrijd door zijn we baas geweest en hebben we mijns inziens slecht twee kansen weggegeven.”

“Op zich viel het in de eerste helft nog mee, maar de tweede helft hebben we toch wel vrij veel kansen gemist. Dat was trouwens vorige week tegen VOS Reinaert ook al een pijnpunt. De Kruibekenaars gaven na afloop ook toe dat dit voor ons twee gemiste punten zijn en dat het voor hen een gewonnen punt is.”

“Zoals heel wat ploegen hebben ook wij de ambitie om bij de eerste vijf te eindigen of daar toch zo dicht mogelijk bij aan te leunen. Er zijn dus heel wat ploegen met gelijkaardige ambities, dat kan het alleen maar spannender maken. Volgende week moeten we tegen FC Orly, maar we hebben geen idee aan wat we ons mogen verwachten. Hopelijk kunnen we dan onze kansen iets vlotter afmaken, uiteraard moet elke match gespeeld worden.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – SVH Waasmunster