Op slag van rust bracht Maxim Van Ruijssevelt KJV Kruibeke, op het veld van SK Kemzeke, op voorsprong. Even voorbij het uur scoorde Van Ruijssevelt ook de 0-2 en bezorgde de groen/witten zo de drie punten. De Kruibekenaars krijgen zondag leider H. Sinaai op bezoek.

Coach Michiel Joris (KJV Kruibeke). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“We zijn tegen Kemzeke scherp aan de wedstrijd begonnen” aldus Michiel Joris. “Dat gaf ons meteen ook een paar kansen, die we spijtig genoeg niet konden afronden. Een paar kleine prikjes van de thuisploeg kon onze defensie en onze doelman niet verrassen. Op het einde van de eerste helft kon Maxim Van Ruijssevelt de score openen.”

“De tweede helft hebben we gedomineerd, hetgeen resulteerde in nog meer kansen. Dit werd bekroond met een tweede doelpunt van Maxim Van Ruijssevelt. Naar mijn gevoel kon en mocht de score nog iets verder opgelopen zijn. Ik ben uiterst tevreden over de volwassen manier waarop we gespeeld hebben en de overwinning hebben binnengehaald.”

“Ook over het verloop van de competitie kan ik niet anders dan tevreden zijn. We staan momenteel op een mooie vierde plaats. Ik ben ervan overtuigd dat, als we op deze manier blijven verder werken, we een mooie tweede seizoenshelft tegemoet gaan. Het is onze ambitie om tussen plaats vijf en plaats negen te eindigen. Alles wat daar extra bovenop komt is bonus.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KJV Kruibeke