SVH Waasmunster is aan een knap seizoen bezig. Het komend weekend valt de beslissing wie de periodetitel in vierde provinciale E binnenhaalt, een strijd die zal worden beslecht tussen FC Daknam en SVH Waasmunster.

Logo SVH Waasmunster (RV).

Vandaag maakte Hardycoach, Kurt Dierick, bekend dat hij na dit seizoen een punt zet achter zijn actieve trainerscarrière. Hij wil dit het liefst doen met een ticket naar derde provinciale Het wordt ook geen echt afscheid van de club vermits Kurt Dierick zal toetreden tot het bestuur, daarin zal hij zich toeleggen op het sportieve. De club dient dus met het oog op volgend seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdcoach. Wie interesse heeft kan zijn cv doorsturen naar svhwaasmunster@gmail.com.

“Het zijn tot nu toe vier mooie jaren geweest” aldus Kurt Dierick. “Ook mijn gezondheid speelt hierbij een rol, zo word ik volgende week opnieuw geopereerd aan mijn hart. Het is dus een beslissing van het verstand, maar zeker niet van het hart. Soms moet een mens al eens aan zichzelf denken.”

“Ik ga zeker nog het huidige seizoen uitdoen en daarna stap ik met volle goesting in de sportieve cel. Ik kijk nu alvast uit naar de match van zondag waar zal beslist worden over de eerste periodetitel.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – SVH Waasmunster