White Boys moest in de wedstrijd tegen het nummer twee, SKL Doorslaar A, de duimen leggen nadat het met 2-0 verloor. Het eerste doelpunt voor de thuisploeg kwam op het conto van Timothy Van Laecke. Dat kwam er van op de stip nadat de scheidsrechter vermeend handspel had gezien van Abderraham El Mahri.

Het duel en de fase tussen Abderrahman El Mahri (VK White Boys) en Timothy Van Laecke (SKL Doorslaar A) die leidde tot een strafschop. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik vond het geen penalty” aldus Abderraham El Mahri. “Ik hield mijn armen correct tegen mijn lichaam. De lijnrechter, die er dichterbij stond, reageerde trouwens niet. Het was een vrij jonge scheidsrechter en had wellicht nog niet veel ervaring. Die strafschop was trouwens het kantelmoment in de wedstrijd. We hadden daarvoor goed gespeeld, met een goede mentaliteit.”

“Woensdag spelen we tegen Kieldrecht, wat alweer een moeilijke wedstrijd zal worden. Uiteraard gaan we er vol voor gaan, want ons doel is om in tweede provinciale te blijven. We hebben de voorbije wedstrijden echt wel pech gehad, we hebben zeker de capaciteiten om nog punten te pakken. Dat moet ons zeker lukken tegen ploegen die onderaan in de rangschikking staan. Voor mij is dit allicht het laatste voetbalseizoen, dus ik zou dit graag met een mooi resultaat willen afsluiten.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – VK White Boys