Met doelpunten van Alessandro Vertenten en Gianni Peeters versloeg Bosdam Beveren PD Kruibeke. Bosdam staat op een gedeelde tweede plaats, op 17 punten van leider SV Blauw Wit Temse, de komende tegenstander.

Alessandro Vertenten (FC Bosdam). Foto: RV.

“De match tegen PD Kruibeke was een knappe collectieve prestatie” aldus Alessandro Vertenten. “Ik vind dat, niettegenstaande de moeilijke wedstrijd, we heel mooi voetbal hebben gebracht. PD Kruibeke beschikt over een sterk verdedigend blok, dat instaat is om goed en snel om te schakelen. Maar op basis van de kansen en het overwicht hebben we terecht gewonnen.”

 “Het is duidelijk dat Blauw Wit Temse titelkandidaat is en de te kloppen ploeg van het seizoen is. In de heenronde hebben beide ploegen mooi attractief voetbal gespeeld en dat verwacht ik opnieuw. Als je er trouwens de topschutterslijst op nakijkt dan kan het bijna niet anders dan dat er wordt gescoord zondag.”

“Ik hoop alvast dat de goals aan de juiste kant vallen. We hebben door tegen PDK te winnen een mooie positie in het klassement verovert en doen er alles aan om als team zoveel mogelijk punten te pakken. Ik vind dat we op goeie weg zijn en mikken dan ook, op het einde van het seizoen, op een plaatsje in de top vijf.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Bosdam Beveren