In Promo 2 bij de heren won vorig weekend VC Gimm-e Waasland Kruibeke B met 3-0 (25/21, 25/21, 25/14) cijfers van Panda’s Lokeren B. Met nog acht wedstrijden voor de boeg staan de Kruibekenaars op vier punten van leider SSJ Hemelveerdegem B. Zaterdag speelt Gimm-e de uitwedstrijd op hekkensluiter VC Kalken B.

VC Gimm-e Waasland Kruibeke (RV).

“Tegen Panda’s Lokeren B hebben we een prima wedstrijd gespeeld” klinkt het bij coach Kurt Maes. “Vooral in de afwerking hebben we goed gespeeld. In de twee eerste sets hadden we enkele momenten dat onze receptie minder kwam, maar in de derde set zijn we over Lokeren gewalst.”

“De smet op deze match is dat we Jitse Maes voor onbepaalde tijd kwijt zijn, jammer genoeg verstuikte hij zijn voet in de voormatch. Afgaand op het klassement zou Kalken B normaal gezien geen probleem mogen zijn.”

“Met het oog op de titel hebben we het niet meer in eigen handen. De week daarvoor hadden we tegen Steenhuize een mindere match, die we hebben verloren met 2-3. Daardoor bedraagt de kloof met SSJ Hemelveerdegem B vier punten, het wordt dus lastig om nog als eerste te eindigen.”

Volleybal – Promo 2 (M) – VC Gimm-e Waasland Kruibeke B