Na verlies tegen Destelbergen en Borsbeke heeft KSK Beveren tegen Denderleeuw terug aangeknoopt met een overwinning. Morgenavond ontvangen ze in eigen huis SK Denderhoutem waartegen ze in de heenronde wonnen met 1-4. We vroegen aan Joeri Sinnaeve, die zijn ploeg op de valreep de overwinning bezorgde, om een reactie.

Joeri Sinnaeve (KSK Beveren).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We zijn tegen Denderleeuw heel scherp en goed aan de match begonnen” aldus Joeri Sinnaeve. “Dit leidde vrij snel tot een aantal goede kansen, waarvan er na een mooie aanval één werd afgerond door Nathan Volckerick. Jammer genoeg lieten we na onze voorsprong de tegenstander te makkelijk in het spel komen. Net als vorige week gaven we ook nu veel te gemakkelijk een doelpunt weg. In de opbouw was ons spel ook veel te slordig, al zat de felle wind daar ook wel voor iets tussen.”

“Na de rust kwamen we fysiek een stuk sterker voor de dag dan onze tegenstander. Hierdoor vonden we makkelijker de vrije ruimtes. Dit resulteerde in een heleboel kansen, die we niet afmaakten tot ikzelf op een voorzet van Junior Pepermans kon binnenkoppen. Na twee verliesmatchen en twee ondermaatse prestaties was de opluchting best groot.”

“Met Denderhoutem treffen we morgenavond een stugge ploeg, die het ons in het verleden al meermaals lastig heeft gemaakt. Als we bovenin willen blijven meedraaien dan mogen we, zeker voor onze eigen supporters, geen steek meer laten vallen. Op dit moment doen de ploegen boven ons dat ook nauwelijks.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren