Heikant Zele won vorig weekend met zware 0-6 cijfers op het veld van SKN Sint-Niklaas. Opvallend hierbij is dat de doelpunten gescoord werden door zes verschillende spelers. Zondag wacht hen de uitwedstrijd tegen KSK Kallo een andere boterham.

Yannick Poppe (Heikant Zele).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Met een 0-6 resultaat kan je inderdaad spreken van een ruime overwinning” aldus Yannick Poppe. “Deze zege deed heel veel deugd bij de ganse groep. Het klopt dat de doelpunten gemaakt zijn door verschillende spelers. Bij ons kan iedereen wel eens een doelpunt scoren en dat is net één van onze sterktes. Dit maakt ons ook minder afhankelijk van één bepaalde spelers. Uiteraard moeten we, met alle respect, ook beseffen dat we tegen geen sterke tegenstander gespeeld hebben.”

“Na ons verlies in de heenronde hebben we tegen Kallo nog een rekening open staan. We hadden toen die thuiswedstrijd nooit mogen verliezen. Het is dan ook het moment om hiervoor revanche te nemen. Je mag zeker zijn dat we scherp zullen staan, wat volgens mij ook wel nodig zal zijn.”

“Hopelijk kunnen we nu een reeksje neerzetten en op die manier wat naar boven schuiven in de rangschikking. We bekijken het wedstrijd na wedstrijd en doen er alles aan om ons elke week voor de volle 100% klaar te stomen voor zondag.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – Heikant Zele