Vorige week maakte Rony Eeckhaut de overstap van WS Meerdonk naar FC Sint-Niklaas. Het voorbije weekend wachtte hem, met de uitwedstrijd op leider Blauw Wit Temse, al meteen een zware opdracht. FC Sint-Niklaas wist de ex-scheepsbouwers in bedwang te houden en een punt te ontfutselen na het 0-0 gelijkspel. Zaterdagavond staan de Belselenaars tegenover Sombeke, twee teams die evenveel punten totaliseren en in strijd zijn voor een plaatsje in de top vijf.

Rony Eeckhaut (FC Sint-Niklaas). Foto: RV.

“Na amper twee trainingen kwam de wedstrijd tegen Blauw Wit heel snel” luidt het bij Rony Eeckhaut. “Ik heb op FC Sint-Niklaas alleszins een gretige en leergierige groep aangetroffen, ook de hele omkadering rond de ploeg zit goed.”

“In de match tegen Blauw Wit was het aanvankelijk voor iedereen wat zoeken. Eens de studieronde voorbij was zijn we beter in de wedstrijd gekomen. Ik vond het een gelijk opgaande wedstrijd met een logische eindstand. Na amper twee trainingen zat onze organisatie goed. Dit nemen we zeker mee naar de wedstrijd tegen Sombeke.”

“Vermits wij en Sombeke evenveel punten tellen is deze wedstrijden voor beide ploegen een belangrijk duel. Deze week werken we dan ook naar de wedstrijd van zaterdag toe, we gaan er absoluut alles aan doen om de drie punten thuis te houden.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Sint-Niklaas