2P C Voetbal – SK Kallo: Pieters en Prassas (blessures) en Van Overtvelt (stage buitenland) zijn dit seizoen niet meer beschikbaar. De Jonghe is geelgeschorst.

2P C Voetbal – H. Sinaai: Jeroen Verheyden is minstens 3 weken out. Jari Van der Coelden is geel geschorst

2P C Voetbal – KJV Kruibeke: Max Van Ruyssevelt is geschorst

2P C Voetbal – KSK Kieldrecht: de langdurige geblesseerden Akakpovi, De Rop, Goossens, Wels en Jennes Vervaeck zijn niet inzetbaar. Enkel Jennes Vervaeck heeft nog zicht op speelminuten dit seizoen. Behiels keert terug uit schorsing. Dhooge trainde donderdagavond terug voluit mee met de groep.

2P C Voetbal – White Boys: Tim Troch is niet beschikbaar

2P C Voetbal – KV St. Gillis: Davy Claessens en Tim Saeys zijn geschorst. Mounir Kissami en Robby Van Hamel zijn geblesseerd

2P C Voetbal – SK Grembergen: iedereen is inzetbaar

2P C Voetbal – KFC Vrasene: De Saegher en Van Spittael blijven out. Arne Maes is twijfelachtig en beslist in de opwarming.

2P C Voetbal – Heikant Zele: Kyann de Smidt en Vinnie Frans zijn geblesseerd

2P C Voetbal – SK Kemzeke: Bryan De Caluwe, Arno Pinoy, Cédric De Coster & Simon Van Callenbergh zijn niet inzetbaar

2P C Voetbal: Rangers Opdorp: Piessens Joeri (enkelblessure) is enkele weken uit.

2P C Voetbal – Sp. Waasmunster: Kjell Buyle-Huybrecht, Birger Dutoit en Hasan Khudher zijn niet inzetbaar. Yassine Benamar is geschorst. Ridwan Gyselinck is twijfelachtig voor de confrontatie met leider Vrasene.

2P C Voetbal – FC Sint-Gillis-Waas: Nick Vanhaevermaet is nog niet inzetbaar. Okan Yilmaz is geschorst. Yordi Vermeulen is licht geblesseerd, maar valt mee. Jens Van de Vyvere is eveneens out.

2P C Voetbal – FC Moerbeke: iedereen is inzetbaar

2P C Voetbal – SKN Sint-Niklaas: Alessandro Moi zit zijn tweede en laatste schorsingsdag uit

2P C Voetbal – Juv. Schoonaarde: Preben Delclef, Gillian Merckx, Dante, Gianny Schockaert blijven out

2P A Voetbal – Dyn. Beervelde: Wannes Vispoel en Salim Mamouni zijn nog steeds geblesseerd. Niels Bieseman is nog met vakantie .