Met een vroeg doelpunt bezorgde Yoren Joos Rangers Opdorp een 1-0 overwinning tegen SK Kemzeke. Door deze overwinning handhaven de Rangers zich in de linkerkolom van het klassement. Met nog wedstrijden tegen Sinaai, Kallo en Grembergen wacht hen nog drie stevige duels, alvorens het seizoen af te sluiten.

Logo Rangers Opdorp (RV).

“Ik vond het tegen Kemzeke best een lastig duel” luidt het bij Yoren Joos. “Met een doelpunt van mezelf stonden we wel al na dertien minuten op voorsprong. Dit doelpunt kwam er na een uitstekende diepe bal van Olivier Vervondel. Daarna hadden we wel nog een aantal uitstekende kansen om die tweede goal te maken, maar jammer genoeg is die niet gevallen. Zelf hadden we een goed blok staan, waar Kemzeke moeilijk kon door geraken.”

“Eigenlijk zijn we thuis al een gans seizoen goed bezig. Na afloop waren we dan ook heel blij met het resultaat. We hopen ook volgende week op Sinaai op een goed resultaat. We staan op dit moment perfect in de middenmoot, de weg ligt dus open voor ons. Uiteraard gaan we er alles aan doen om de nog drie resterende wedstrijden tot een goed einde te brengen.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – Rangers Opdorp