In de interprovinciale eindronde bij de dames vielen, van de zeven wedstrijden die zondag moesten gespeeld worden, drie forfaits te noteren. Dit was ook het geval in de wedstrijd tussen KSK Beveren en Sp. Hasselt, waardoor de Wase dames komend weekend in de tweede ronde uitspelen tegen KRC Genk C. De Limburgse dames eindigden in de reguliere competitie op de tweede plaats, maar klopten op de laatste speeldag wel kampioen Bilzen met 6-2.

De dames van KSK Beveren. Foto: RV.

“Over hoeveel ploegen er uiteindelijk zullen promoveren hebben wijzelf niet veel informatie” klinkt het bij Melissa van der Meiren. “Wat wel zeker is, dat is dat we zondag de verplaatsing maken naar Racing Genk. Voor het overige weet ik niet heel goed hoe de eindrondes verder zullen verlopen. We bekijken het nu match per match.”

“Het is inderdaad best wel lastig dat we zelf ook niet meer weten, maar de wedstrijd tegen Racing Genk is alleszins een leuke affiche. We beseffen dat het geen makkelijke opdracht zal worden, maar we gaan ons uiterste best doen. Hopelijk kunnen we zondag de punten mee huiswaarts nemen.”

Voetbal – 1ste provinciale (V) – KSK Beveren