Op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei gaat op de terreinen van de Hamse Bouwcentrale in de Polderstraat in Hamme de 9de editie van het Hams Boardingtornooi door. De aanwezigen zullen twee dagen kunnen genieten van boardingvoetbal, gezellige beats, frisdrank en snacks. Men heeft niet alleen een vernieuwde opstelling, er is tevens een grotere fietsparking voorzien.

De voorbereidingen voor de 9de editie van het Hams Boardingtornooi zijn gestart. Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

Het voetbaltornooi gaat van start op vrijdagavond 10 mei om 18.00u met de Tom&Co – GTD Vetscup. Deze omvat een jeugd- en veteranencompetitie. Op zaterdag 11 mei vanaf 10.00u staat de Grote Prijs Willy Van den Broeck, voor dames en heren, op het programma.

Dit jaar worden er ook exclusieve voetbaltruitjes per opbod verkocht. De organisatie uit met gehandtekende truitjes van o.a. Anderlecht, Club Brugge, Ajax Amsterdam én een authentiek shirt van Christiano Ronaldo. De opbrengst van dit evenement wordt geschonken aan het Yamina Krossa Fonds, dat zich inzet voor het onderzoek naar borstkanker. Bovendien wordt er ook een lokaal goed doel ondersteund. De organisatie zal in samenwerking met de lokale overheden soepmaaltijden bedelen aan de basisscholen van Hamme.

Het Hams Boardingtornooi nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit gratis evenement, dat ten goede komt aan een goed doel.

Wie meer info wil kan terecht op www.hamseboarding.be.

 Contactpersonen:

Jurgen Rooms – +32 474 06 39 35

Wouter De Clercq – +32 476 58 81 41

 Locatie:

Terrein Hamse Bouwcentrale, Polderstraat, 9220 Hamme

e-mail: hamseboarding@gmail.com  

Hams Boardingtornooi