VK White Boys speelt voor het behoud in tweede provinciale barragewedstrijden met VSV Gent en Eendracht Houtem. Morgen maken de groen/witten de verplaatsing naar Eendracht Houtem. Zondag kon Tom De Cleen zijn twee tegenstanders al aan het werk zien. We hadden hierover een gesprek met hem.

Logo VK White Boys (RV).

“Het klopt inderdaad dat ik hen zondag ben gaan scouten” aldus Tom De Cleen. “In dat opzicht was het natuurlijk interessant dat we op de eerste speeldag niet aan de bak moesten. Ik heb alvast twee gretige teams gezien, die gestreden hebben met heel wat passie en inzet.”

“Het zal dan ook bijzonder belangrijk zijn voor ons om morgen en zondag de nodige inzet en beleving aan de dag te leggen. Door hun overwinning op VSV Gent staat Houtem er op dit moment het beste voor, aangezien ze reeds een overwinning hebben behaald. We gaan er dan ook alles aan doen om hen voluit te bekampen.”

“Ik ben ervan overtuigd dat we onze voet kunnen zetten naast die van Houtem en VSV Gent. In de eindronde wordt het resultaat vaak bepaald door details, dat zorgt ervoor dat dit altijd speciale wedstrijden zijn. Het is aan ons om te tonen dat White Boys thuishoort in tweede provinciale.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – VK White Boys