Ook bij Avanti Stekene begint men stilaan met de voorbereiding op een nieuw seizoen. In aanloop daar naar toe spelen ze op 6 augustus voor de Beker van België. De Stekenaars mikken het komend seizoen alvast op een top vijf plaats.

Jess De Rudder (Avanti Stekene). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer

“We bekijken de wedstrijden in het kader van de Beker van België als serieuze wedstrijden en ideaal als voorbereiding op het nieuwe seizoen” klinkt het bij Jess De Rudder. “Dit zijn wedstrijden waar toch net dat tikkeltje meer aan vasthangt dan een oefenwedstrijd. De intensiteit ligt net iets hoger en vaak zijn ook de tegenstanders beter.”

“Wat de competitie betreft is de reeks in al die jaren niet super veel veranderd. Er komen wel een aantal West-Vlaamse ploegen bij die we niet super goed kennen. Net als vorig seizoen lijkt dit een reeks waar iedereen van iedereen kan winnen.”

“We starten in principe de competitie thuis tegen Wervik, maar ik denk dat dit zal veranderen naar een uitwedstrijd. Dat weekend is het in Stekene Crammerock, waardoor onze velden en kantine niet beschikbaar zijn.”

“Het is onze ambitie om dit jaar mee te doen voor de eindronde. Wat er eventueel meer inzit, zien we dan wel, maar een top vijf is zeker een must.”

IN: Davino Liessens (FC Lebbeke), Thibo De Schryver (Merelbeke), Kylian Hillaert (Zelzate), Enio Martens (Hoek), Jente Symoens (beloften Avanti), Sander De Prekel (SKN Sint-Niklaas), Jarno Van Quaquebeke (Gent-Zeehaven), Declan De Waele (FC Heist), Chrystophe Van Gysel (FC Lebbeke), Robbe Trouvé (Zelzate)

Uit: Joël De Smet (?), Kobe Broos (?), Ridwan Gyselinck (?), Brent Van Steelandt (?), Senne Van Severen (KSK Kieldrecht), Quinten Van Buynder (KSK Beveren), Jens Hellemans (?), Kobe Limbourg (?), Tim Mahu (?), Michiel Klippelaar (KSK Kieldrecht), Yannick Aerts (KSK Beveren), NathanVolckerick (KSK Beveren),  Jordy Saman (KSK Beveren)

Voetbal – 3de afdeling A (M) – Avanti Stekene