Nieuwkomer in eerste provinciale, SKL Doorslaar A, heeft vorige week zijn wedstrijd tegen Borsbeke met een 1-0 overwinning afgesloten. Morgennamiddag spelen ze uit tegen Zeveren Sportief, een ploeg die ze nog kennen uit de voorbereiding.

Stanny De Beule (SKL Doorslaar A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Tegen Borsbeke hebben we als ploeg een collectief sterke prestatie neergezet” klinkt het bij Stanny De Beule. ”Dit resulteerde in een mooie overwinning. Met Zeveren volgt nu een ploeg waartegen we in de Hofman Cup gespeeld hebben. We zijn daar toen met 1-2 gaan winnen, maar het is natuurlijk het resultaat van morgen dat telt. Ik hoop dan ook dat we met eenzelfde resultaat van het veld mogen stappen. Ik heb er een goed oog in op voorwaarde dat we opnieuw een sterke collectieve prestatie neerzetten net zoals tegen Borsbeke. Iedere week is er een nieuwe match en elke week moeten alle vijftien spelers het beste van zichzelf geven.”

“We zijn net als kampioen gepromoveerd van tweede naar eerste provinciale. Ik heb gelezen dat velen ons als degradatiekandidaat noemen, het is aan ons om iedere week dezelfde mentaliteit op de mat te leggen. We zijn met Timothy Van Laecke inderdaad onze topschutter kwijt, maar ik ben er zeker van dat we nu op een andere manier resultaten zullen behalen.”

Voetbal – 1ste provinciale C (M) – SKL Doorslaar A