KAV Dendermonde won zaterdagavond op het veld van FC Bosdam, dankzij een doelpunt van Sieben de Cock. Dit gebeurd in de slotfase van de wedstrijd, zodat de Dendermondenaars in extremis toch nog de drie punten mee huiswaarts konden nemen. Dankzij deze overwinning handhaven ze zich in de top van het klassement. Volgend week ontvangen ze in eigen stadion SK Wachtebeke.

Coach Bart Verhulst (KAV Dendermonde).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik vond het een gesloten wedstrijd met weinig doelkansen” aldus T1 Bart Verhulst. “Jammer genoeg viel Arne Poppe in de 25ste minuut uit met een blessure. Eerlijk gezegd hadden we het behoorlijk moeilijk om kansen bij elkaar te spelen.”

“Bij de rust hebben we hier en daar bijgestuurd. In de tweede helft hebben we ook iets meer risico’s genomen. Gelukkig viel op de 90ste minuut het winnende doelpunt langs onze kant, na een mooie actie van Sieben De Cock.”

“Met 15 op 18 staan we er heel goed voor, dat betekent niet dat we gaan zweven de competitie duurt nog lang. We bekijken het week na week, match per match en dan zien we wel waar we eindigen. Uiteraard zijn we als ploeg heel tevreden met onze competitiestart, we hopen hierop te kunnen verder bouwen.”

Voetbal – 3de provinciale E(M) – KAV Dendermonde